söndag

2012-04-29 / 13:54:02
God morgon! (eller vad ma säger vid den här tiden på dygnet ;))
Springer fram och tillbaka till tvättstugan, och tvättar hemma oxå! En riktigt tråkigt tvätt-städ dag blev det idag :) men jag är hemma själv, det är skönt :) P är och jobbar nämligen :P
Igår hade vi en riktigt mys dag. Jag lyckades ta mig till globen iaf, och på vägen hem kunde jag inte låta bli att plocka en liten bukett med vårblommor! Sen gick vi från P hem till mig, och så lagade vi middag, åt en efterrätt som inte alls blev så god som jag ville :( och så spelade vi spel med tven i bakgrunden :) en jätte skön lördag  :) Behöver sånna oftare :P
dock var vi jätte trötta båda 2, och vi somna i soffan klockan 10.. Klockan 12 vakna jag, och så gick vi och la oss på riktigt ;)
morse gjorde vi Croissanger :) mamma hade köpt en "burk med deg" haha, så rulla vi ihop dom och stoppa in dom i ugnen! Dom vart riktigt fina och riktigt goda :) glömde fota dom :(
Men här är efterrätten, en fluffig citron.. grej.. med choklad-doppade jordgubbar och hallon!
/agniislife

God morgon :)

2012-04-28 / 11:19:11
Sitter hemma hos P, fast själv :( han är och tapetserar hos sin farmor och farfar, så jag får sitta här själv tills han kommer tillbaka :) Hans mamma är oxå hemma, men hon ska snart iväg :) 
Jag hade planer på att gå till Globen och köpa lite strumpor och sånt, men orkar värkligen inte just nu... Är skit trött :P Så kommer nog dröja ett tag innan jag går dit.. (Om jag nu gör det..) Funderar på att va lite trevlig och bädda sängen, men det får nog oxå vänta.. Gud va trött jag är! Helt sjukt :P
Har en inbakad fläta!
Insåg i onsdags att jag kunde göra en, då jag av misstag gjorde en när jag skulle gå och lägga mig ;) Bästa frisyeren asså, så sköön! Man slipper ju har hår i ansiktet hela tiden :D
Hittade bilder från min kamera på P's data, tänkte att jag kunde lägga upp några fler när jag ändå sitter här och segar :)
En suddig bild på mig efter jag va på The Studio förra helgen :P
Min sufflé som jag gjorde förra helgen, den vart riktigt bra! :)
Hemma hos mormor, tycktem bilden såg så mysig ut :P
Nu vart jag visst själv här! Kanske ska vänta med att gå till globen, och bara njuta över att va sälv  :) kanske passa på att sova lite? ;)
/agniislife

Funtar på att göra en smoothie-bok

2012-04-24 / 22:35:28
Hellu :) Sitter nyduschad oxh kollar på GCS och funderar på att skriva ner massa smoothies recept i en bok, är jätte sugen på smoothies, och när vi har rep och vårföreställning vecka 22, kommer vi typ bo i skolan, så kan vara bra att ha smoothies som när man behöver extra energi! Men alla goda recept man hittar på internet glömmer man ju bort och hittar inte nå mer.. Så tänkte att jag borde skriva upp dom så jag har dom! Smart va? Måste bara hitta en bra skrivbok jag kan använda :)
Nu ska jag 9gag-a lite till innan jag går och lägger mig :)
Så säger god natt nu :)
Sov gott, puss <3
/agniislife

Smoothie och sockerkaka

2012-04-23 / 20:45:40
God kväll :)
Sitter och väntar på att min citron sockerkaka ska bli klar! Så passade på att göra en smoothie/ yoghurt drink (snarare yoghurt drink..) vi hade inte bär hemma haha, så tog hallonyoghurt och blandade med lite annan smått och gott :) vart okejj, kunde varit bättre, men det va gott ändå! :)
20 min sen är den klaaaar! :D Längtar såå :D
Får ta och skriva sen och säga hur den blev! :D
Puss <3
/agniislife

Telefonsamtal

2012-04-23 / 17:16:36
Pratar med P i telefon :)
Myspys :) <3
/agniislife

Jag och Elin

2012-04-22 / 22:57:01
God kväll! Sitter hos P, ska sova här inatt :) Myspys :)
Var ju på The Studio idag med Elin, och efter åkte vi till P så fotade han oss oxå, eftersom bilderna ligger på drygt 600kr st... -.- Men vi köpte 3 bilder, för 1600! En på oss båda, och sen varsin enskilld :) Jag vart riktigt nöjd med valen :D Det var riktigt roligt att va där och fota, jag gör gärna om det! :D
Men nuu ska jga gå och lägga mig! Har matte prov i morron.... -.-
Puss sov gott :) <3
/agniislife

The Studio

2012-04-22 / 13:41:31
God morgon! :D Sitter och målar naglarna och gör mig klar för kvällen då jag och Elin ska till The Studio och bli fotade! :D Ska bli fett najjs :) Och sen efter så ska vi förhoppningsvis möta upp P så ska han fota oss, bilderna på The Studio kostar så mkt...
Sitter och kollar på desperate housewives :) Det va länge sen jag såg det, förut följde jag det, men tröttnade, men nu är det kul att kolla lite igen när man ändå är hemma själv :) Så skönt att vara det :)
Så ska ta vara på tiden och äta upp godiset från igår :)
Puss <3
/agniislife

Väntar på Elin

2012-04-18 / 18:03:03
Hejj :)
Har precis kommit hem  från skolan och basen och väntar på att Elin ska komma så vi kan äta :) Vi ska kolla kläder tills på Söndag då vi ska till The Studio och fotas! :D Ska bli fett najjs!
Min lillebror sitter i soffan och kollar på tv med stukad fot :( Stackarn.. Han kan inte gå, så idag blir det att leka slav! Haha
Har haft en helt okejj dag, först Modern/Impro dans med Stepp och sen balett :) Och så lunch, och historia och skit tråkig svenska! Sen repa vi grupparbete till vårföreställningen :) Vi har  1 min av 4  kvar att göra! :D Fett najjs!
Puss :D <3
/agniislife

Tå spets kärlek

2012-04-16 / 22:20:53
Nämen heejjsan!
Orkade inte skriva nåt igår, hade (har fortfarande) migrän :( Hände inte så mkt kul igår heller, eller vi var hos mormor och fikade, och jag fick en kjol :) Och så åt vi pizza till middag :)
Idag var det bara en vanlig tråkig skol dag.. Fick en gigantisk (!!!) psykologi uppgift, vi ska göra en egen forskning? På en månad.. Om vad vi vill, och typ hur vi vill oxå..
Men efterskolan åkte jag till balettakademien och tog igen en balettklass jag missat när jag var sjuk! Och den klassen inkluderade tå spets! Har inte gjort det på jätte länge så det var sjuuukt jobbigt!! Men sååå kul! :D
Åhh blir kär..
Den nedersta bilden liknar en stor tavla på Gallerix som jag vill ha... Tycker det är så fint med tåskor!
Sitter och kollar på biljetter till balettföreställningar på operan. Ska försöka få mamma att vilja gå (vilket inte brukar va så svårt ;))
Nejj nu ska jag kolla klart på Magnus Betnér Direkt innan jag går och lägger mig! :)
Sov så gott! <3
/agniislife

SM i tiodans

2012-04-15 / 00:10:10
Varför tog jag inte med kameran dit? :P
Nu sitter jag och har video samtal med P :) fick inte sova med han inatt :'( men istället bakade jag mamma och min lillebror choklad-sufflé! Det vart riktigt gott faktiskt :) det va inte alls svårt vilket jag trodde :P
Ser inte så gott ut... men det va det! :)
Men idag då, tänkte berätta lite :)
Var i älvsjö på nån skola, däe SM i tio-dans hölls! Jag var dommar-flicka, vilket betyder att jag lämnade ut och tog in resultat papper från dommarna efter varje dans :) Det var kul, och de som var med var så otroligt duktiga! Och i alla åldrar! Tror de yngsta paret var 6-7 år, och det älsta kanske va 30 drygt, lite kul :) Åhh, deras kläder! Dom va såå fina! Alla hade lagt ner så mkt tid på smink, hår och kläder! Ångrar att jag inte tog med mig kameran..
Det enda smink jag fota va det jag hade i morse ;) Blev riktigt nöjd faktiskt!
jag är så otrooligt bra på att ta smink bilder... nooot haha
Nejj nu ska jag snacka lite mer med P innan jag går och lägger mig :)
Puss sov gott! :) <3
/agniislife

God morron en timme för tidigt!

2012-04-14 / 09:59:18
Så typiskt mig... ska åka med tåget som går 10:41, men är på väg till tbanan som går 9:41.. Så typiskt mig...
Ska till älvsjö med en kompis på en dans grejj...
Så nu ska jag sitta och sega ett tag innan jag åker, men måste åka tidigare pga vädret.. VARFÖR SNÖ??? :(
Bläää..
Vilket tråkigt inlägg det vart.. :P
Men nu ska jag fortsätta kolla på skit dåliga barnprogram med min lillebror! :P
Puss <3
/agniislife

Film kväll

2012-04-12 / 17:35:28
Hallåå :)
Väntar på att P ska bli klar så ska vi gå iväg till en kompis för att äta middag med ett gäng vänner :) vi säger alltid filmkväll, men det blir sällan film. Blir det film så är det ingen som kollar, utan alla bara snackar med varann :)
Ser fett sur ut...
Men vad tycks, ska jag gå ut med eller utan hårband?? ;)
Trevlig kväll:) puss <3
/agniislife

1 år med blogg, 2 år med älsklingen!

2012-04-12 / 00:00:07
God kväll! har haft en underbar dag med P som innehöll gocart, bad vid sydpolen och middag på restaurang Orkidé! vår favorit restaurang:) i måndags var ju jag och Elin på In Flames konsert i Norrköping! Så tävla naaaaajjs!! bästa födelsedag presenten ever :-D var dock heeelt döda i tisdags, men det vare värt! vi softa framför film hela dagen innan jag åkte hem, och sen kom P till mig:) nu jätte vi precis kollat på "pappa på burk". den va faktiskt bra:) blev ett bra avslut på kvällen:) så nu ska vi gå och lägga oss:) Puss sov så gott^^ :)<3
/agniislife

TAGAAAAA

2012-04-08 / 15:23:28
Hellu :D
Täntke skriva ett inlägg redan i morse medans P fortfarande sov, men hann inte skriva klart innan han vakna :)
Nu sitter jag hemma hos mig helt själv, P är hos sin kusin och i morron ska han jobba :) Jag ska snart hoppa in i duschen innan jag börjar packa inför i morron :)
I morgon är det ju nämligen den 9 april! Jag och världens bästa Elin ska till norrköping och se In Flames!!! :D :D :D Ska sova hos henne efter konserten, så ska packa ihop lite sovgrejjer :)
Kanske ska tvätta lite oxå? Skönt att ha det gjort så det inte blir så mkt sen.. :P
Men först ska jag äta goodis! :D
puss <3
/agniislife

Good night

2012-04-05 / 23:48:28
Nu har jag äntligen skrivit klart svenska grejjen, vi skulle jämföra en författare från antikens grekland med en idag, och så skulle man skriva det till en 10-åring. Undra varför? Men jag vart klar, med en kvart till godo!
Är hos P, så vi ska nog gå och lägga oss, P har sovit medands jag skrivit, och jag svimmar av trötthet snart.. :P
I morron blir en soft dag, vi är hemma själva, så vi ska nog bada bubbelbad! :D Myspys :)
Puss sov så gott! :) <3
/agniislife

Of and go and allready back home..

2012-04-04 / 22:53:34
allu :)
Har ganska nyligen kommit hem från skolan, och snart ska jag  sticka iväg till basen :)
Har precis ätit ett ägg och en macka.. Korkat med tanke på att vi ska på påsk middag hos mormor och morfar, men jag va så hungrig! :P
Men det ska bli kul att komma dit, vi ska äta Memma (om det nu stavas så) det ser ut som en chokladkaks-smet, men det smakar fan inte så! Inte gott alls :s Men P ska med, äntligen ska jag få trägga han igen! :D Han kanske gillar memma? :P
Jaja, här är 2 bilder, tröjan fick jag av min morbror och hans sambo när dom var på hawaii nyligen :)
Och stressad mupp som jag va glömde jag lägga ut det här på bloggen... -.- kom på det på bussen på väg till mormor och morfar :P
Så kan väl ta lite om hur det va lite kort innan jag ska gå och lägga mig :)
Vi kom dit, och mormor och morfar hade gjort jääätte mkt mat! skulle räckt för 40 pers, vi va 8 + en sjuk 2åring :/ Men det är typiskt mormor att laga så mkt mat :P
Gott va det oxå, dock inte helt återställd efter magsjukan, så hade inte så mkt aptit...
Sen åt vi Memma... Smaka rågbröd :P Gick att äta med mängder av socker och litte ovispad vispgrädde! Var faktiskt godare en vad jag kom ihåg det :) P tyckte oxå att det var gott, eller okejj iaf.. :P Sen åt vi kladdkaka och spelade svarte petter oxå :)
Men nu är jag hemma, nyduschad och har precis packat iordning inför helgen :) I morron efter skolan åker jag till P och blir kvar ett par dagar :) yay
Hahaha nejj nu ska jag ta och krypa ner i sängen! (äntligen ;))
Puss sov gott <3
/agniislife

Nu ska jag ta helgen

2012-04-03 / 18:12:53
Så! Nu ska jag försöka skriva nåt om helgen!
Som började i fredags hemma hos P, med middag och sen kolla vi på Let's Dance :) Sen somna vi båda 2 till nåt konståkningsprogram haha ;)
På lördagen firade vi min lille bror som fyllde 11 igår måndag :) Så va massa folk här, jätte trevligt! :D Blev dock sent.. Men what ever, man fyller bara 11 en gång! ;)
På söndagen var vi på minnes stund.. En vän gick bort i cancer för knappt en månad sen, så söndagen ängnades till henne <3
men sen vart det för mkt för mig.. Jag orkade inte vara med alla som var där, ville bara bort där ifrån.. Från all sorg.. Tack å lov har jag en underbar pojkvän som tog hand om mig! Så jag var hos honom några timmer och bara va.. Precis vad jag behövde!
Sen mötte jag mamma och så såg vi genrepet på Jesus Christ Superstar! Vi hade fått gratis biljetter, annars skulle jag inte gå och se den.. ;) Den var inte så jätte bra.. Och typ bara en kvinlig roll.. Men det va väl kul att se..
Menn ett undantag, min mage. Jag hade så extremt ont och mådde illa! Jag och mamma trodde att det var min "mjölkmage", för jag hade ätit tårta och inte tagit laktospiller (smart va?)
Meeeen det visade sig vara magsjukan! Riktigt mysit... Behöver inte gå in på detaljer... ;)
Så har varit hemma i 2 dagar nu, men nu är jag nog frisk, äter kanske inte så bra än.. Men jaja.. :P Dom här 2 senaste dagarna har jag verkligen inte gjort nåt alls.. Knappt kollat på tv.. Jag har typ.. sovit.. :P
Mkt text.. Och ingen bild.. hehe :P
Puss <3
/agniislife

Magsjuk

2012-04-03 / 13:59:59
Hellu :)
Är sjuk, vart magsjuk i söndags, så har inte varit så pepp på att skriva eller att göra nåt överhuvudtaget för den delen.. Men nu är jag typ frisk! Ska till skolan i morron :) Får se om jag går och dansar balett ikväll, mamma vill det, för jag har missat så mkt.. Men jag vet inte om jag kmr orka.. Tänkte va hemma och försöka vila lite till och duscha och så.. :P
Nu ska jag maila iväg ett brev om prakitkplats i sommar i en föreställningsgrej!
Får berätta mer om helgen och så senare.. :P
puss <3
/agniislife
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!