Mys helg <3

2011-10-31 / 20:02:07
Hellu :) Sitter i köket och har precis ätit middag med familjen :) Det blev en variant på min favorit mat (P's recept). Blev gott, men inte alls lika gott som när älsklingen gör det :P
Kom hem från P idag, och vi har haft det jätte mysit :) Igår var vi och badade innan vi åt middag hos min moster, och idag har vi gått in till stan, så mina fötter värker fortfarandr :/ Men snart ska jag få träffa honom igen! Bara en natt eller 2 själv i sängen.. (Hatar att sova själv:() Sen ska jag krama sönder honom! :P
I morron ska jag bestämma jobb tider för december med min chef eller vad man ska kolla honom :P Och efter det ska jag repa duettarbete!  (kanske träffa P efter;))
På onsdag ska jag iaf träffa 2 av mina bästa tjejkompisar :D Vi ska träffas och fika och mysa och snacka en massa :) As Najjs! :D
Nu ska jag gå och fixa kvällens efterätt: Glass med chokladsås och hallon! :D
Slänger in 2 bilder oxå, känner att alla ser typ likadana ut, men ny bakgrund nu iaf ;)
MUPPEN NR1!
Haha så jävla muppigt ful x) Men bjuder på den ;)
Lite bättre kanske? ;)
Puss och kram :) <3
/agniislife

Korv + bröd = 12

2011-10-29 / 16:58:22
Hejjsan :)
Nu har jag varit jätte duktig och tvättat en massa, och haft en lång skön dusch med hårinpackning :) Och nu ska jag bara packa ihop mina träningskläder och annat smått och gott och dra iväg till P :D Eventuellt  går vi på bio i kväll,  jag fick en bio-biljett från BRAVO-juicen ;) Annars blir det nån annan film hemma i soffan :)
Riktigt glad för tillfället :D
Puss <3
/agniislife

Tvätt-lärdag

2011-10-29 / 12:53:06
Hellu :)
Idag blev en sån dag då jag springer fram och tillbaka till tvättstugan. Tack och lov hjälper mamma mig med det, för jag tvättar hemma oxå... Ska snart spriga nertill tvättstugan igen, och på vägen tillbaks ska jag smita förbi konsum och köpa en hårinpakning. Tänkte ta en riktigt låång dusch idag, ganska nödvändigt efter den här veckan!
Sen ikväll när jag har tvättat klart allt och ducat och städat och annat skit kul, då ska jag äntligen få åka till P :D Myspys :)
Nejj men nu kallar tvättstugan..
Puss :)
/agniislife

Fredag 28 oktober

2011-10-28 / 23:03:21
Hejj :)
Patetisk skoldag. Alla lärare sa olika saker, och vid redovisningen i aulan av temadagarna stämde inget.. -.-
Men träffade P och hittade ett par as najjs vinderskor :D och så åt vi lite pommes och drack en milkshake på MAX ;)
Och jag är igen så trött så jag nästan svimmar! Så nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar tvätta maaassa och även städa i morron, medans P skriver högskoleprovet. :P Blir trött bara jag tänker på det, så jag går och lägger mig nu :)
Ha en trevlig fredag och sov gott :)
Puss <3
/agniislife

Mot skolan..

2011-10-28 / 07:58:54
Hejj:)
Nu ska jag bara sminka mig och lite så, och sen ska jag dra till skolan. Fett ovärd förmiddag eftersom att jag inte ska va med på scenen klockan 1.. Men men, ska bli kul att få se vad de andra esteterna har gjort för film, show och happening :P Med temat marknadsföring.
Sen ska jag träffa P och köpa vinterskor! :D
Ha en bra dag :)
Puss <3
/agniislife

Men det är ju liladagen idag!

2011-10-27 / 22:07:50
Glömde jag ju säga! Idag skulle man ha nåt lila på sig för att visa att man stödjer HBT-ungdomar. Så idag har jag på mig en lila klänning och hade en lila mössa  :)
Tihi :P
Puss sov gott <3
/agniislife

Här sitter jag i mörkret och pluggar psykologi..

2011-10-27 / 20:59:22
Hellu :) Sitter som vanligt i soffan med datan i knät, haha, hemma efter en otroligt hemsk temadag. Ushh va jag bara bill spy på skolan ibland asså...
Men nu sitter jag och pluggar på mitt hemprov i psykologi, och tänkte slänga in en liten bild från stundens hetta..Men det blev så mörkt, så jag skiter på det, och tar från fotolektionen idag istället :) Blir en liten bildbomb.. ;)
Dagens tema: Generationer/gammalung.
Men sen så älskar jag att fota närbilder, så blev lite sånna oxå ;)
Bilden blev inte alls som jag hade tänkt mig, men tycker den blev as cool!
Haha, ja så såg jag ut denna torsdagseftermiddag när det fortfarande var ljust ute :)
Nu ska jag plugga vidare, och gå och lägga mig tidigt! I morron ska jag köpa vinderskor med P :D
Puss <3
/agniislife

Bajsdag

2011-10-26 / 23:02:29
Hejj :)
Idag har jag haft en tema dag av 3. Tema Marknadsföring. Pisstråkigt. Och mkt saker som inte stämde. Så otroligt ovärd dag! Men sen kom P till mig. Då vart den inte lika ovärd. Fast jag va dum, så lite ovärd. Älskar honom :) Sen har jag pluggat massa historia, och som vanligt på onsdagarna så e det en grym tv-kväll! Grey's och the mentalist! Yeaah!
Men nu ska jag gå och lägga mig och förbereda mig inför morron dagen... Psykologi, teeeema dag (fml), och sen foto... Går halv 9- halv  6... Jippi!
sov gott :)
Puss <3
/agniislife

Nu är det höst!

2011-10-25 / 22:29:57
Hejj :)
Brrr... Nu är det verkligen höst ute, kallt och blåsigt! Men fint med alla färger :) Dock en period där jag blir förkyld (som alla andra...) Så nu är det massa förkylnings te och sånt som gäller!
Idag har iaf varit en jätte skum dag.
Jag hade redovisningen på engelska boken idag, och det gick helt okejj :) Sen hade vi boxning på idrotten, men min lärare är så skum så allt va bara flummit :P
Och sen hade vi moderndans, och sen fick vi sluta :) Så då åkte jag hem till P och myste lite innan baletten :) Så nu sitter jag och kollar på bilder från festen i lördags, lägger upp 2 stycken ;)

Mkt fint.. jag va som sagt typ mishandlad prinsessa eller liknande ;) många gick på det, alla blickar på tbanan asså haha.. :P
Men nu ska jag sova! Börjar tidigare i morron för vi har tema dagar, min grupp ska göra en dansföreställning med marknadsföring av dans. :P Och sen kmr P hit :D
Puss och sov gott <3
/agniislife

Tristan och Isolde

2011-10-24 / 20:15:49
Hellu :)
Sitter och skriver på några läslöggar som ska vara inne ikväll. Boken är Tristan och Isolde.. Asså gud va jobbig den är att läsa, så mkt konstiga ord som man inte fattar haha x) Och sen när den e klar ska jag skumma igenom engelska boken (The short second life of Bree Tanner) som jag har redovisning på i morron.. Och sen blir det lite historie-plugg och psykologi-plugg om jag hinner.. En riktigt plugg-kväll helt enkelt!
I morron ska vi redovisa vilken låt vi har valt i duett-arbetet på den moderna dansen oxå.. Det blev en instrumental mix med linking parks What I've done, med samma låt av Vitamin String Quartet. :) Blir nog grymt!
Haha, bjuder på 2 bilder, mitt hår ser jätte muppat ut, orkade inte göra om flätorna efter dansen :P
Tröjjan fick jag av P i julklapp förra året och är en utav mina favorit tröjjor :D
Ringarna köpte jag på Glitter i fredags :)
Nu ska jag plugga!
Puss <3
/agniislife

Allu :)

2011-10-23 / 21:04:52
Lääget?
Jag e så trött efter igår att jag nästan svimmar! Haha :P
Var ju på 18-års fest hos en kompis, det var jätte kul :D Och jag och nåra till sov kvar, huur mysit som hellst :P Riktigt kul att va på fest ju ;) Och dessutom så var det maskerad med halloween tema, så jag klädde ut mig till en halvt levande/halvt död prinsessa, men det såg snarare ut som jag hade blivit misshandlad, haha jätte många trodde jag hade blivit det på riktigt :P Lite kul :) Dock tog jag inga bilder :( Men det fotades en del under kvällen, så det kmr säkert upp nån så småning om :P
Nu sitter jag och pluggar lite, letar låt till en duett och läser Tristan och Isolde.. Ushh fattar inte vad som står för att det är skrivet på gammelsvenska :P
Så nu ska jag läsaläsa.. :P
Puss <3
/agniislife

Fredag kväll <3

2011-10-21 / 18:55:15
Hellu  :) nu sitter jag hos P och vi har precis ätit middag! Så nu sitter vi och äter godis och snart är det dags för film :)
Tänkte slänga in en liten bild oxå, från i torsdags under fotolektionen i torsdags :) Det är samma sminkning som jag hade under skolfotograferingen oxå ;)
I morron ska jag på fest! Så får se om jag hinner skriva nåt då ;)
Puss och sov gott <3
/agniislife

Vill ha en bra kamera..

2011-10-18 / 15:27:08
Tänkte slänga in en liten bild oxå :P gillar inte att man inte ser sminket, blev så nöjd idag.. :P Får se till att önska mig en riktigt bra kamera så jag kan ta lite proffsigare bilder ;) Jag fyller ju ändå år snart.. ;)
Puss <3
/agniislife

Skolfoto idag då :P

2011-10-18 / 15:20:55
Hellu :)
Sitter hemma i soffan och har gjort det typ hela dagen.. Hade skolfoto på morronen, men jag mådde så dåligt (världens huvudvärk bland annat) så jag gick hem.. Men nu är det mycket bättre efter mat, chips och kaffe och massa vatten!
Skolfotot blev nog bra iaf :) Igår bestämmde vi att vi skulla ha ett tema, och temat blev tjockisar :P Haha, och vi e dansare.. (Med några musikare oxå :) ) Det blev nog mer ett roligt foto en bra :P men vi hade kul :)
Men mitt porträtt foto blev bra :) Man skulle stå upp (onödig info xP) har alltid sutit ner :P Men det såg bra ut :)
Nu väntar jag på att min moster ska ringa, sen ska jag bara va ett tag innan jag drar iväg på baletten ikväll :P (om huvudet tillåter..)
Puss <3
/agniislife

Ny blogg-design efter en trött helg!

2011-10-16 / 22:43:21
Hellu :)
Har som vanligt inte bloggat nåt under helgen :/ Men jag har varit med P, och vi har knappt haft datan på! Så skönt! Och vi har itne gjort så mkt heller.. I fredags var jag jätte trött, så somnade redan vid 22.. Ussh va tråkig jag va.. I går var oxå en trött dag, vi gjorde inte så mycket, och på kvällen åt vi hämt-mat från orkidé :P gottgott :)
Idag har vi varit ute och gått, jätte mysit, framför allt när det va sånt fint höst väder :)
Juste! Fredags! Vi var ju pirater! Det var jätte kul, dock så fotade jag inte :( men några i klassen gjorde, så hittar jag nån bild så lägger jag upp den! :)
Nu ska jag iaf fixa lite inför i morron, och sen ska jag sova, tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll :P (får se hur det går :P)
Jaja, puss sov gott <3
/agniislife

ffffreeedag

2011-10-13 / 23:02:06
God natt världen.
Nu går jag och lägger mig taggad inför i morron! Allt är fixat och klart! Vid tillfälle, om någon bra bild tas, så kmr den upp här på en gång!
Nu ska jag sova!
Puss sov gott <3
Agnes
/agniislife

Fett pepp!!

2011-10-13 / 20:41:54
Hejj :D
Är fett pepp på morrondagen!
Skolan har nån konsitig dag, så det är maskerad och grejjer, och alla dansarna är pirater! SÅ egenlígen har jag inte tid att sitta här, för jag måste packa ner allt för morrondagen, och komma på vad jag ska ha för överdel!! GHAA har ingen idé vad jag ska ha på mig! Haha :P
Och sen på kvällen ska jag till P :D Min, bara min älskling :D <3
Nu ska jag fixa klart allt så jag inte glömmer nåt i morron :P
Puss <3
Agnes
/agniislife

Jag för nåra veckor sen

2011-10-12 / 18:17:23
Bilden jag försökte lägga upp i helgen med P's mobil funkade inte, så jag lägger ut den nu :)
P är fotografen <3
Agnes
/agniislife

fy faan

2011-10-12 / 17:45:32
Stanna kvar i skolan i 1,5 timme för att se 2 människor som går runt på "scen" och beter sig konstigt i en timme, för att sen stressa hem som fan för att hinna till basen. så kommer man dit så är han i uppsala!! ja men tack skolan och tack infon om att det inte  va nåt! -.-
Men nu ska jag äta pannkakor. Dagens höjdpunkt.
Stanna kvar i skolan i 1,5 timme för att se 2 människor som går runt på "scen" och beter sig konstigt i en timme, för att sen stressa hem som fan för att hinna till basen. så kommer man dit så är han i uppsala!! ja men tack skolan och tack infon om att det inte  va nåt! -.-
Men nu ska jag äta pannkakor. Dagens höjdpunkt.
/agniislife

Dagens höjdpunkt!

2011-10-11 / 21:34:34
Dagens höjdpunkt: Sitter på tbanan på väg hem från baletten, när en man som sitter bredvid mig helt plötsligt skriker "JAAAA" Det här gör så att hela vagnen först hoppar till, och sen börjar alla as skratta. Han inser vad han precis har gjort och ber om ursäkt. Det visade sig att han skrek för Sverige ledde med 1-0.. Hahaha
/agniislife

promenading time

2011-10-08 / 16:19:34
Hellu:) Blev ingen film igår, det blev idag istället :p vi såg The Ledge. Den va riktigt bra faktiskt :) Nu ska vi fixa lite middag med P's familj, och sen ska vi gå ut och gå en sväng, och komma på en film tills ikväll oxå:) Go och glad kexchoklad;) <3 Agnes
/agniislife

spelkväll med gänget efter födelsedagfirande!

2011-10-07 / 22:46:18
Hejj :) nu sitter jag och spelar spel med gänget och äter popcorn och annat gott:) skulle inte förvåna mig om det blir nån film sen oxå, det är liksom vi;) Det blev en riktigt trevlig kväll hemma med familj och lite släckt, och tårtan jag gjorde blev både fin och god:) Trevlig fredag kväll:) puss <3 Agnes
/agniislife

Sov morron :)

2011-10-07 / 12:09:23
Hellu :) ska precis åka in till skolan för en balett lektion och senare en lite halvt random teater uppvisning.. Men innan baletten har jag en redovisning, jag och nåra kompisar måste läsa upp vårat svenska tal -.- får se hur det går, är extremt opepp på det... Men jag kmr få sluta tidigare idag! redan vid 4! Så jävla najjs! Anledningen är för att vi ska fira mamma ikväll :) Gjorde klart tårtan i morse :) blev as najjs, massor av frukt och jordgubbar! Men nu måste jag sticka!
Så ser jag ut nu, men här är 2 bilder på hur jag såg ut när jag precis hade klippt mig :P
:)
Puss <3
Agnes
/agniislife

Torsdags mys :)

2011-10-06 / 22:39:21
Hellu :) blev inget inlägg i går, hade väärldens huvudvärk så pallade inte göra nåt, låg och sov typ hela kvällen :/
Idag hade jag som vanligt en skit lång dag, men den har varit helt okejj ändå.. Och när jag kom hem så va maten serverad :) Sen kom Unge hit och hjälpte mig att baka, mamma har fyllt år så det blir en liten middag i morron, så nu har jag bakat en tårta med misslyckad vaniljkräm som jag måste göra om-.- men på tårtan ska det vara massor av olika frukter! :) Men det ska jag fixa klart i morron bitti, börjar 1, haha, så innan ska jag städa lite, duscha, baka och ev. tvätta lite oxå, så det ser bra ut när gästerna kommer :) Sen ska vi träffa gäänget :D ska bli kul :)
Nu ska jag försöka ta mig ner till sängen snart :)
Puss sov gott <3
Agnes
/agniislife

En jävulskdag - med ett kilometerlångt inlägg

2011-10-03 / 23:30:43
Hellu.
Hemsk måndag. Hemsk start på veckan. Det känns ju bra.. Börja med att jag kmr till skolan för att få reda på att jazzen är inställd, vilket betyder hål timme i 3timmar! Suck, jag kom dit ombytt, så då tänkte jag byta om, och inser att jag har glömt min kjol hemma. Så får låna min kompis träningsbyxor... -.-
Men sen hade jag matte, hon kunde lika gärna gjort det på arabiska, skulle fatta lika lite.
Sen svenska, då skulle jag hålla mitt tal. Tji fick jag det skulle jag inte, det blir på fredag morron istället. Jaja, jag slipper den värdelösa mentorstiden iaf..
Sen hade jag psykologi, det va kul. Vi pratade om psykiska sjukdomar. Kände igen mig lite här och där ;)
Nejj men sen kom jag hem och insåg att jag inte har tränat på engelska glosorna tills i morron, har fortfarande inte gjort det.. Tröst åt med glass, fast jag lovat mig själv att sluta vara så onyttig hela tiden. Det går ju bra... Eller inte alls...
Men sen har jag tränat på basen, för en gångs skull! Och det gick faktiskt bra!
Åhh juste, jag tror jag har tänkt fel med datumen och inte hämtat ut biljetterna till mammas föreställning i tid... Hoppas dom finns kvar...
Jaja, i morron ska jag träffa P. Hoppas morrondagen blir bättre...
Puss sov gott <3
Agnes
/agniislife

småbarns mys!

2011-10-01 / 17:01:59
Sitter och mysermed en underbart söt bebis som bara 3 dagar gammal! P's lilla syster :-) men nu ska vi åka vidare och se vad vi ska äta för middag, får se om et blir nån film ikväll eller om vi hittar å nåt annat kul att göra. Puss <3 Agnes
/agniislife
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!