Julmys :)

2011-11-30 / 21:33:49
Sitter och försöker plugga, men det blev istället lite fotografering på skojj och nu kollar jag på grey's på 5an. Har huvudvärk, men det ska nog kunna botas med lite glass! Och dricka glögg och äta en lussebulle med mamma gör nog susen :)
Vårt lilla julhus, där tomtenissarna lämnar presenter varje dag:
Puss :) <3
/agniislife

Lucky day med ett muppit inlägg

2011-11-29 / 23:03:40
Skulle ha engelska redovisning och hålla i ett boksamtal..
Men min lärare var sjuk! Var så extremt överlycklig så jag visste itne var jag skulle ta vägen! Tycker inte om henne i vanliga fall så hade inget emot att ha håltimme! :D
Sen hade jag duettredovisning, det gick.. okejj.. Satt säkert 50 pers i danssalen, dom kmr så nära då så det blir bara läskigt.. Va så nervös så jag höll på att dö, hela jag skaka haha. Men det gick okejj, just för att vi var så nervösa så gjorde vi allt så snabbt bara, men det kändes bra sen. :)
Sen träffade jag P och fikade lite och så innan jag hade balett :)
Och nu har jag ont i huvudet och ska soval och öva bas ja.. Det kan va bra att iaf veta vad läxan är... :S
Jaja.. Sov gott <3
/agniislife

Lilla Jul, Första advent, "Plugg" och Chips med Gräddfils smak

2011-11-27 / 22:12:11
Sitter och tjockar i mig massa chips och försöker plugga.. Men det går inge vidare.. Slutar med att jag spelar och kollar roliga bilder :) Haha jag e så duktig! Men jag har faktiskt pluggat mkt idag, med P. Tur att jag har honom så jag kan få ett littet humm om vad jag gör i matten.. Kul sätt att fira första advent på, eller...?
Igår var ju jag och P och såg In Time, en mycket bra film, var mycket bättre en vi båda trodde att den skulle va, så det va kul :) Mkt popcorn och cola blev det ;)
Och det var lilla jul igår, en mysig liten tradition som kmr från Finland som vi alltid firar :) I år fick jag en svart tub-kjol som jag behövde :) Så det var trevligt :)
Nejj men nu e klockan mycket igen.. Jag som tänkt gå och lägga mig tidigt eftersom jag har en sån lång dag i morron.. Och dessutom måste jag ner och plocka fram lite kläder, näst sista duettrepet i morron!! Så vi ska repa med de kläderna vi ska ha :) svarta leggings + shorts, vita benvärmare.. och nåt upptill :)
Så puss och kram <3
/agniislife

Bio time!

2011-11-26 / 20:12:05
Hellu :)
Har haft en skön lugn dag hos P, och nu ska vi åka in till stan och gå på bio. Vi ska se In time, en thriller tydligen, och jag som e så lättskrämd... :S Haha, men det ska nog gå bra! :)
Puss <3
/agniislife

Friday night

2011-11-25 / 19:41:53
Hellu :) ännu en vecka förbi och äntligen helg! Inte för att den här veckan har  varit så speciellt ansträngande eftersom jag varit hemma och vart sjuk.. Men jag har pluggat! Och idag var vi på moderna museet. Det var helt okejj, jag hade högre förväntningar på det, men det är svårt när man går med klassen att verkligen kolla på bilderna.. Men jag fick iaf se Monets Näckrosmålning som jag velat se så länge! :D
Nu är jag hos P och väntar på att maten ska bli klar, min favorit mat, woken på kokosmjölk som vi (P) brukar göra :) Gott i gott :) Så sitter och myser med en utav katterna :) och hostar..
Trevlig kväll :)
<3
/agniislife

Trött på att va sjuk

2011-11-25 / 11:26:25
Hejj :)
Sitter och äter frukost och dricker massa te och kollar på Kalle Anka x) Är hemma idag oxå, tills museet, sen efter åker jag till P om jag känner mig tillräckligt frisk :) Men det är jag :) Hostar bara mycket och jag har inte så mycket röst.. Kanske ska pina i mig lite host medicin oxå?
Bara för att ska jag tisa om en tävlig som finns på en mycket bra blogg jag följer www.svettlukt.se hon har en tävling där man kan vinna lyxklockor från märket Daniel Wellington. Gå in på hennes blogg för att veta mer :)
Nu ska jag fortsätta läsa min konstiga engelska bok, bara typ 30 sider kvar! :D
Konstigaste boken ever... :P
Ha en bra dag :)
Puss <3
/agniislife

En månad kvar, redan?

2011-11-24 / 22:42:53
Sitter i soffan och kollar på tven, och mår bättre :) Typ helt okejj :) Har dock inte så mkt röst..
Idag pratade jag med P på telefon i typ en halv timme. Tur att jag ringer gratis till honom! Haha
Idag har jag varit duktig och pluggat matte så jag inte ligger efter, jag gjorde klart eneglska presentationen och jag övade till engelska provet (Kul dag right? -.-) Ska snart gå ner och lägga mig och läsa i engelska boken, har typ 100 sidor kvar att läsa till på tisdag...
Medans jag satt och pluggade bakades det lussebullar :) Kändes inte så bra att va med och baka med mina sjuka fingrar eftersom min lillebror ska sälja dom i morron för att få pengar till klassresan, så gulligt ^^
Dock inte våra lussekatter, men våra va minst lika fina! Och goda var dem :)
I morron stannar jag hemma, men på eftermiddagen ska klasssen till Moderna Museet, så då tänker jag följa med:) och på lördag ska jag äntligen träffa P, har gått nästan en vecka! Alldeles för mkt!! Men vi ska gå på bio, och sen ska vi bara mysa framför nån film skulle jag tro haha.
Nejj nu väntar sängen!
Puss sov gott :) <3
/agniislife

En ohändelserik dag

2011-11-24 / 13:10:03
Jahapp.. Då sitter jag här igen då.. Fortfarande i soffan med otvättat hår och myskläder.. Inte så snyggt kanske, men skönt :)
Blev för mig att stanna hemma idag oxå.. Har så där häärligt ont i halsen, så jag hostar hela tiden (vilket inte gör det bättre) och sen har jag nästan ingen röst! Har redan druckigt en halv liter te med massa honung.. Jag ska stanna hemma i morron oxå, känns lite onödigt att gå till skolan då dagen består av 2 danslektioner som jag ändå inet kan va med på :( har inte dansat sen i fredags, det känns i kroppen, känner hur stel jag blir på en gång...
Så jag fördriver tiden med att plugga till engelska provet om en vecka och lyssnar på Alexander Rybak <3 Har inte lyssnat på han på flera år, gillar hans röst! :) Så fin musik.. Men jag kan inte lyssna på låtar där jag kan texten, för då kan jag inte låta bli att sjunga med, och det gör bara ont haha :P
/agniislife

En kort sjuk dag i skolan..

2011-11-23 / 15:27:32
Hejj :)
Är fortfarande inte frisk, och inte P heller, så vi kan inte ses idag.. :'( Gråter floder av tårar.. Saknar min älskling..
Men var "tvungen" att gå till skolan idag, vi hade ju duetten att göra klart.. Så kom till skolan en timme tidigare, vid 9, för att göra klart duetten. Och det gick jätte bra! Den blev as najjs och vi e jätte nöjda! :D Sen satt jag och kollade på balett lektionen, och på historian efter lunch  fick jag tillbaka mitt prov på medeltiden. Gick rigktigt bra, ett starkt VG :) Det e bra för att va första provet ;)
Nu har jag precis kommit hem från basen och ätit middag, klyft potatis och sallad :) mums. Så nu ska jag  börja göra klart engelska powerpointen, samtidigt som jag läser engelska boken (som jag ska hålla boksamtal om på tisdag-.-) och samtigt övar till engelska provet (Massa olika texter man ska kunna) till nästa torsdag!! GHAAAA!! + det svenska tills på fredag, och historieredovisning om en vecka... fml..
Jaja, det är väl bara att sätta igång.. Det går verkligen inte att ha ett liv när man går i gymnasiet.......
Å jag som vill baka...
Glass muffins jag gjorde i sommras om jag inte minns fel :)
Hörs <3
/agniislife

En hemma kväll :)

2011-11-22 / 17:18:58
Blir ingen balett idag :( Känner att det är bättre att va hemma och bli frisk än att inte kunna va med för att jag står och hostar och snorar... :/
Så jag sitter och dricker förkylningte i min gigantiska halv liters kopp och väntar på att riset ska bli klart utan att bränna fast. Kmr jag lyckas? Nää.. x) Gick därifrån för att fixa en maskin tvätt, när jag kom tillbaka hade jag kokat bort allt vatten... Ja förutom det som låg på spisen x) Haha känner att matlagning går bra när jag e sjuk.. Men i morron ska jag förhoppningvis till skolan, och sen förhoppningsvis träffa P, som oxå e sjuk den stackarn.. :(
Kännde att det va bra att lägga upp en bild med lite färg så jag inte ser så blek ut ;)
Nejj nu e nog riset klart!
Kraam <3
/agniislife

Fortfarande sjuk..

2011-11-22 / 10:52:01
Hejj eller god morron eller något liknade.
Nu har jag precis gått upp för att göra frukost. Blev att stanna hemma från skolan idag oxå, har världens huvudvärk, halsont, förkyld och lite magont :( Kände att det va bättre att stanna hemma och bli frisk istället för att gå till skolan utan att kunna va med på nåt, vi har både idrott och dans på tisdagar..  Lite surt, men skönt att va hemma, och för tillfället är jag hemma själv :D
Så nu ska jag gå och göra mig massa frukost med förkylningste och apelsinjuice :P
Lessen tjej för att jag e sjuk.. :P
Nu ska jag äta frukost framför tven!
<3
/agniislife

Sjuk!!

2011-11-21 / 19:35:57
Hejj
Ligger i soffan med engelska boken och ett gosedjur och mår skiiit, illamående, magont och förkyld.. Ser knappt nåt för ögat rinner alltid när jag är förkyld:( Fick gå hem under matten idag..  Tur att min lillebror är här och pysslar om mig lite, värmer värmedynan och så :)
Så nu ska jag läsa lite engelska, har prov nästa vecka!! GHAA!!
Åhh längtar tillbaka!!
Nu ska jag gå och kolla febern innan jag pluggar :(
Kram <3
/agniislife

Badkalas :)

2011-11-20 / 23:07:22
God kväll eller vad man ska säga på den här tiden av dygnet!
Idag har vi varit på badkalas! Min mormor fyllde år, så vi var och badade och sen åt vi lunch och annat gott hemma hos mormor morfar :) Det var trevligt, men jag e såå trött efter den här helgen! Men det har varit väldigt kul!
Nu ska jag gå ovh lägga mig med en värmedyna på min bråkiga mage och försöka sova bort förkylningen!
Sov gott <3
/agniislife

jobb och myskväll

2011-11-19 / 22:36:26
Hej :) har jobbat idag, på Hammarby Verket, som värdinna:) Fick va ansvarade för fiketoc h hälsade de välkomna till forum öppethus på Hammarby Verket:), Nu är jag hos P och myser framför tvenne med chips och värmedynan på min dumma mage. men vi ska snart gå och lägga oss, vi ska på bad kalas! :D Trevlig kväll :) Puss<3
/agniislife

Trött cheyy

2011-11-19 / 01:08:45
Hejj :)
Sitter i sängen och ska snart sova. Kom hem för 20 min sen efter att ha sett Ringaren i Notre-Dame!  As bra!
I morron ska jag jobba!! Nervös! Börjar redan halv 9, så det är dags att sova nu! Sen efter ska jag förhoppningsvis träffa P, men han vill tydligen inte svara på mina sms, så då kmr det antagligen inte bli så :( Vill så gärna...
Men nu ska jag sova så jag kan va pigg glad och trevlig mot alla människor jag ska prata med i morron!
Sov gott <3
/agniislife

Lalala...

2011-11-18 / 09:30:19
Godmorron! Just nu sitter jag i sängen och väntarpå att mitt nagellack ska torka så jag kan göra mig klar för skolan :) Har sovmorron till typ halv 11 :) dock är det fel på tbanan igen (dumma sl) så jag kmr behöva byta massa tåg och grejjs..  Men ikväll! Då blire najjs! För då ska jag se Ringaren i Notredam på Operan! :D yayy :) så jag måste ha med mig lite middag, hinner inte hem emellan.. :P Så nu ska jag fixa, ska gå om en halvtimme... har inte ens bytt om... Hehe..
Puss trevlig fredag! <3
/agniislife

Bilder från fotolektionen

2011-11-17 / 22:45:04
/agniislife

Guess who got a job?!

2011-11-17 / 20:59:47
Yay!
På lördag ska jag jobba som värdinna på Hammarby Verket! Mkt spännande, jag är jätte nervös! Tycler det är läsktigt att prata med folk jag inte känner :S och nu får det inte synas, utan jag ska va jätte trevlig, le, visa dem runt och inte mumla! hehe..  Man e tvungen att ha på sig svarta jeans, vit blus, och svart kavaj. Och där kom problemet. kavaj.. Äger ingen. Men min snälla mamma åkte in till stan och köpte en kavaj på Monki toll mig! :D så nu e allt klatt!
Tänkte lägga upp en bild från dagens fotolektion, men det funkade inte-.- så ska försöka lite senare! Nu ska jag gå upp och kolla på chriminal minds och äta popcorn!
Puss <3
/agniislife

kompisvecka

2011-11-15 / 21:56:16
Hellu :)
Sitter pch kollar på House med en skål popcorn och en stor mugg vitt-hallon.
Idag åkte jag till P som vanligt på tisdagar efter skolan :) Och det va såå  skönt att inte plugga! Jag somnade i hans knä... :S haha trött or what? ;)
På baletten idag var det kompisveck. Man fick ta med sig 2 kompisar som fick va med eller kolla på :) så P va med och kollade på, och en annan kompis var med och dansade. Han tyckte  det var jätte svårt, men jag tyckte han var duktig för att aldrig dansat förut och hoppa in i en grupp bara så där :P
Nu kmr jag inte på nåt mer att skriva, så ska kolla klart på house :) puss <3
/agniislife

Jag i bilder - en aning egovarning!

2011-11-14 / 22:37:55
Lilla jag
Lilla lite större jag
Mina tänder va totalt hemska! Tur att jag fick tandställning!!
Åhh vill ha tillbaka mitt röda hår!
Efter flera år av tandställning får man fina tänder :)
I havet i finland i sommras :)
Och så här ser jag typ ut nu :)
Ja det blev ett bildrikt inlägg :) Bara för att det är kul :)
Sov gott :) <3
/agniislife

en socker fri vecka

2011-11-14 / 20:49:58
Hellu :)
Sitter under 2 mysiga filtar och kollar på vetenskapens värls på svt 2. Intressant. :)
Idag var jag hemma från jazzen.. Jag hade så ont i magen efter all mjölk igår.. :( Min mage tyckte inte om mig.. Tydligen så hade de en praktikant från danshögskolan idag som hade varit jätte bra, så det var riktigt surt att jag missade det, men tydligen så ska vi ha honom på fredag :D
Jag hade ju matte prov idag, på grafer och skit. jag klarade inte ens hälften av G-frågorna, så ett IG är nu garanterat :( det första och förhoppningsvis det sista..
Men nu ska jag förklara rubriken på dagens inlägg.
Jag och P har en socker fri vecka, för mig innebär det inge pepsi eller annan läsk, ingen godis och ingen choklad! Är så choklad sugen så jag dör!
För P's del så gäller det bara pepsi eftersom han nästan inte äter godis :P
Snart börjar CSI, och till det ska jag sitta och skriva på en After ski, en analys av en film, American beuty..  Jaja :P puss, tänkte göra ett bildinlägg sen, får se om jag hinner innan jag går och lägger mig :)
Puss <3
/agniislife

dumma dumma dumma

2011-11-14 / 10:43:46
God morron :)
Har precis ätit upp min frukost som tog en timme att äta upp idag. Och då var det ingen jätte frukost, utan en tallrik gröt och ett glda juice. På en timme!
Men det är för att jag har ont i magen :( vi var ju och åt på restaurang igår, och då var det smällt ost i precis allt jag åt (förutom pannacottan), och jag är laktosintollerant och hade inga mjölk-piller med mig. Otroligt smart. Så jag har sovit dåligt, så jag hoppade över jazzen nu på morronen, med jag ska åka till skolan om typ 40 min för att ha matte provet. Ser fram emot det. Men nu har jag pillat i mig lite ipren, så känner redan nu att både illamåendet och det magonda håller på att släppa. Finely.
;) <3
/agniislife

a najjs day 2

2011-11-13 / 21:16:50
Hellu :)
Har precis kommit innanför dörren efter att varit och firat P's mormor på restaurang i stan :) Jätte mysigt och god mat :) Men gud va mätt jag är nu! och till det så drack vi nästan 1liter pepsi x) En mycket trevlig kväll kan jag säga :)
Nu ska jag finslipa lite på psykologiprovet som jag skrev klart förut idag, och sen ska jag försöka plugga lite matte oxå... -.- fuck matte... IG here I come! Och då blir det omprov, och klarar jag inte det blir det sommarskola eller liknade... -.- varför matte?!
Jaja, nu ska jag finslipa klart, sen ska jag sätta mig i soffan och äta choklad!
<3
/agniislife

a najjs day

2011-11-13 / 00:59:14
Hellu :) Eller gokväll snarare :)
Har ganska nylingen kommit hem till mig med P från en kompis där vi spenderade kvällen med gott te och choklad! :) Idag har vi pluggat och muppat runt och brottats så vi ramla ner bakom sängen! Ha! Slå den om du kan! ;)
Sen skulle vi på bio, men när vi kom dit var alla biljetter slut :( Vi skulle se In Time, men vi ska se den nästa helg istället :)
Nu ska vi sova, för i morron blir en dag fylld av plugg och senare födelsedagsmiddag för P's mormor :) trevligt trevligt :)
Sov gott :) <3
/agniislife

Jahapp, då sitter man och skriver på psykologiprovet med en sovande pojkvän i rummet bredvid

2011-11-12 / 11:45:38
God morron :)
Sitter i soffan hos P och skriver på mitt psykologiprov medans P fortsatte sova. Det behövde han :)
Igår hade vi en jätte bra dag :) Vi möttes upp i stan och gick till medelhavsmuseet och gick runt där ett tag. Sen köpte vi mat i hötorgshallarna som vi åt hemma framför American Beuty, en film som jag ska göra en uppgift till i skolan... Den va faktiskt bra, en aning konstig, men bra.
Idag ska bli en pluggdag. Iaf för mig, men P har sagt att han ska hjälpa mig :) Psykologiprovet ska va inne på måndag, och så har jag matteprov samma dag.. Och det kmr jag faila på totalt, har iiiingen aning om vad vi håller på med.. Jp grafer och skit, men nää fattar verkligen inget... Tur att jag har världens bästa pojkvän som kan hjälpa mig! :)
Nejj nu ska jag skriva om social fobi, och sen ska jag nog gå och väck P :)
Ha en najjs dag ;)
<3
/agniislife

11-11-11

2011-11-11 / 09:24:58
Ja, en otroligt grå fredag.. Men inte för mig! 1 år och 7 månader, det är ganska mycket.. Och det har varit otroligt bra :) Åhh jag blir sprallig i hela kroppen bara jag tänker på det! Jag älskar dig P!! :D
Nu ska jag dra mig i väg till skolan för att dansa. Har först jazz, sen balett och sen ska vi repa duetter :) Ganska najjs dag helt enkelt :) Enda negativa är att vi har mentors tid med värdens virrigaste person, som inte en e våran mentor!
Jag just nu, när jag ringde och väckte P :)
NU ska  jag gå och göra mig klar för skolan :)
Ha en bra dag, puss <3
/agniislife

Fyrkantiga ögon

2011-11-10 / 23:14:02
Hellu :)
Nu har jag suttit i soffan med en påse chips hela kvällen och försökt komma nån vart på psykologiprovet.. Gick så där, har skrivit 2 A4 av 6... :S och den ska va inne på måndag :S
I morron är det den 11-11-11, och även min och P's dag! :D Så vi ska försöka hitta på nåt, vad vet vi dock inte än..
Förut idag var morfar här och kom med lite köks ideér tills när vi ska göra om köket i typ sommar haha :P Och med sig hade han en påse från mormor med vantar och sockor som hon hade stickat! Wii så fina och nu kmr jag inte behöva frysa om händerna mer! :D
Men nu ska jag gå och lägga mig, förhoppningsvis sover jag bra inatt så jag slipper vakna och va jätte trött och tro att jag precis gått och lagt mig :P
Sov gott :)
<3
/agniislife

Så var ännu en onsdag förbi

2011-11-09 / 18:20:36
Med förjävligt utveckligssamtal på morron. Riktig bra start på dagen.. -.- Har alltid hatat att ha det. Tycker det e såå onödigt!
Men efter det repade vi lite duette innan baletten :) så de va najjs. Fick jätte äckligt rotfruktsgratäng i skolan, så blev fil istället ;) Sen skulle vi upp till aulan för att rektorn skulle informera oss om nåt. Och detta nåt va att de skulle slå ihop scengymnasiet med våran skola... Så jag kmr gå i Sengymnasiet St:Eriks till våren som jag förstod det-.- Så jävla drygt, vi kmr va äver 2000 pers i skolan... Men de tänker inte bygga ut våran lilla matsal... Suck, känns så oplanerat... Som jag är. Harprecis haft bas, och nu sitter jag hemma och väntar på att potatisbullarna ska bli klara, och sen ska jag plugga inför historieprovet i morron. Ghaa! Men ska göra matte läxan tills i morron oxå.. Och hemprovet i psykologi... :S
Ett utav mina skolfoton :)
Nu ska här ätas framför gamla vänner avsnitt :)
<3
/agniislife

En tisdag fylld med huvudvärk med ingen skåp nyckel.

2011-11-08 / 23:26:13
Hellu :)
Sitter i soffan, men ska snart gå och lägga mig. Har jätte ont i huvudet :( hade det redan igår, så hoppas att det har gått övre tills i morron! För då ska jag ha utvecklingssamtal. Hatar det. Det är så töntigt :P
Men idag iaf, så hade jag mina dans/indrottskläder i skåpet, men trodde jag hade glömt nyckeln hemma. Hade bara balettkläder (leggings + dansdräckt), kändes lite naket till idrotten.. Tack och lov fick jag låna ett par shorts! Sen träffade jag P :) vi satt på ett caffé och pluggade lite, och sen följde han med mig till balettakademien :)
Mkt trevligt :) Sen kom jag hem och åt en påse popcorn framför House.
Men nu väntar sängen och lite fix för i morron :)
Sov gott :)
Kraam <3
/agniislife

guess who found...

2011-11-07 / 20:27:46
Psykologiblocket! :D
Det låg i en annan väska-.-
Hehe :P <3
/agniislife

Första dagen efter lovet...

2011-11-07 / 20:17:24
...Är alltid lika segt...
Dansen i morse gick katastrofalt dåligt! Haha, hade varken styrka och balans och jag såg ut som en apa som hoppade omkring x) Haha, och på det skulle vi helt plötsligt ha handstående med i dansen.. Gick ju skit bra för alla :P
Men matten gick bra för en gångs skull! Men svenskan gick sämmre.. Ska skicka in 2 läsloggar idag som jag inte ens har börjat på :S ooopss.. Och så har jag psykologiprovet att göra oxå.. Men har ett stort probelm. Anteckningsboken är borta! Och där i ligger även provet... Yay va bra det kmr gå.. Får leta som en galning efter skiten....... Hoppas jag hittar det..
Men nu ska jag skriva svenskan och plugga lite historia tills på torsdag, fastna framför datan så fort jag hade kommit hem från stan och P. Vi var på stan och köpte en bok och bytte mina nya skor :) Dock så glömde jag ta dom när jag gick av tbanan haha, men P har dom, så jag får dom i morron när vi träffas igen :D
Pluggispuss <3
/agniislife

Tröttis

2011-11-06 / 20:04:36
Hellu :)
Kom hem till P klockan 4 i morse.. Så är en aning trött x) Nu har jag laddat över bilder från mammas kamera från i sommras, så lite bilder från då och även en bild på hut jag såg ut undertiden jag blev sminkad igår kväll haha x)
Först är det lite bilder från Pride paraden i sommras!
Först va jag lessen.. :( För jag hade tappat halva müsli-baren som jag inte ens hann smaka på innan den gick sönder :( Men jag hade fått den grattis :D
Sen va jag glad!
Och så gårdagen!
Typ så här blev resultatet! Kul va det :)
Nejj men nu väntar duschen så jag kan diska och börja plugga så jag slipper faila på allt skit i skolan..
Puss <3
/agniislife

Gänget kväll

2011-11-05 / 20:01:57
Hellu :) just nu sitter jag i en soffa med trevligt sällskap runt mig :) snart ska vi kolla på nån film, nån skräckis verkar det bli :s men till det blir det halloween tårtan jag gjorde förut idag, kladdkakan med sök spränger i olika färger :) Nu ska jag försöka vara lite social, och spela wordfiud;) Juste, för ett tag sen kom det 17 små barn som gjorde bus eller godis haha x) dock sp hade vi inge godis, och vi orkade inte med nåt buss, sp vi gav dom korta spaghettisar och sa att de va amerikanskt godis. Och dom köpte det haha ;) Nu e det film time! puss trevlig halloween! :) <3
/agniislife

Dålig uppdatering, check!

2011-11-05 / 11:19:34
Heeejj :)
Förlåt för min dåliga uppdatering, men glömme ralltid bort sånt när jag e med P... :P Har varit med honom typ nästan hela lovet :D
I torsdags så var jag och mamma på en föreställning på Dansenshus. En mkt skum föreställning.. Och läskig.. Haha.. Den hette Restless legs. Inte sjukdomen menat då, utan att man har så mkt kreativitet i kroppen som man inte vet var man ska göra av. Men den va bra :)
Nu ska jag iaf gå till köket och baka en halloween tårta med maräng spöken till kvällens kompis träff! :D  Och så ska jag fixa lite potatis och quornfiléer till mig och P. Det kmr bli en trevlig oh rolig lördag :)
Saknar älsklingen som åkte hem och skulle fixa hos sig i morse.. Blev tomt utan honom här :( <3
Pusss :) <3
/agniislife

Onsdag 2 november

2011-11-02 / 14:06:48
Hellu :)

Just nu sitter jag och väntar på att underbarste Nadine ska komma hit och fika :D lite senare kmr även en annan kär kompis :) Jag har bakat nån form av vaniljbullar/knyten, får se hur dom blev haha :P
Glömde visst bort attt blogga igår, det va så mkt :P
Först pratade jag med min blivande chef om arbetstider i december :D sen gick jag igenom halva stan, haha. Sen träffade jag min duett-kompis och så åkte vi till skolan och repade på våran duett! KOm på en tredje del på första repet! Så jävla grymt! Så nu sitter jag och mixar musiken :)
Sen träffade jag P och så gick vi runt lite mer innan jag åkte hem :) Sen bakade jag. Det var typ gårdagen, och idag har jag typ inte gjort så mkt, än ;)
Haha bara för att ;)
Puss <3
/agniislife
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!