God morron med ett långt inlägg!

2011-04-30 / 12:22:50
Jag e såå död! Fattar inte att jag precis orkade vakna... Sen igår morse (jag gick upp halv 7) har jag inte sovit nåt förutom 3h innan en lektion fram till i natt vid klockan 1. Vi hade spökbolls turneringen, och vårat läg hette "De Okända" - Ninjor.. Och vi hade första matchen  på hela turneringen.. VI förlorade mot "lärarlaget" som bestod av iaf 3 idrottslärare, så vi hade inte en chans! Men vi hade kul iaf! Vi gick till Mc Donalds vid 2-3 nån gång när vi hade tröttnat på att vara i en överfull instängd gympasal.. Men sen vid 4 var det svårt att hålla sig vaken, men då levde vi på energidrycker och chips! Så orkade se den finalen klockan 6. Men sen var jag riiiktigt övertrött! Så jag och min kompis gick till matsalen och tog en macka och ett glas juice till frukost innan vi gick ner till danssalarna och sov. jag sov mellan 7-10 ungefär, och sen skulle vi ha jazzlektion... Det gick ju skit bra.. Eller inte..
Men sen hade vi lunch och 2h håltimme, så då låg vi och slöa i solen innan teatern och 3ornas "möss på tagning" Men pga att alla var så trötta efter natten (+ våraa teater lärare) så fick vi sluta en timme tidigare! Det va skönt!
På kvällen fyllde min kompis år, så jag och en annan kompis var där och åt middag, hade picknick på golvet i henes rum och tittade på "10 orsaker till att jag hatar dig" tror jag den heter. Den är riktigt bra :)
Men nu ska jag gå upp och äta frukost och fixa lite inför kvällen med massa trevliga människor! Min pojkvän kommer hit vid 2-3 nån gång och hämtar mig, så måste skynda mig nu :P
Hoppas ni får en trevlig valborg!
Kraam
/agniislife

Spökbollsturneriiiing!

2011-04-28 / 19:06:59
Tjaba!
Har precis duschat och packat i ordning för en natt i skolan! Mitt spökbolls lag är bäst! Och vi ska vara Ninjor!! Så ska sminka mig lite och sånt, lite tråkigt att bara vara helt svartklädd ;)
Provet idag gick inte så bra som jag hade hoppats.. Men det var 2 saker vi inte ens gått igenom.. Så det räknas inte ;)
Den här helgen kmr jag antaglingen inte kunna uppdatera så mkt.. Min kompis (som jag färövrigt hade picknick med i måndags) fyller år, så jag ska till henne och fira henne :) Och sen är det ju valborg på lördag! Så blir inte mkt sömn från och med idag.. Blir en trött söndag iaf ;)
Men ska gå upp och göra pannkakor som jag ska ha med till spökbollen;) chaoo
/agniislife

Dans, dans och mera dans

2011-04-27 / 22:55:34
Shhaaa!Och så har jag ju ekonomi prov i morron.. Som jag inte har pluggat nåt till...Skrev att jag skulle plugga igår, men jag gav upp efter en halv timme... IG here I come!...Men nu har jag hittat massa nya rolia smilysar på facebook,så sitter och skickar smilysar med min pojkvän :)Finns inget bättre en trött onsdag kväll!Men nu är jag e såå trött! Har haft 2 hårda danslektioner som var jätte bra, men guuud va trött man blir! Puss och sov gott :)
/agniislife

föreställningsklädersjakt

2011-04-26 / 18:03:07
Hejj!
Guud va mysit väder det är idag! Man blir glad så fort man kollar ut genom fönstret :)
Idag var första dagen i skolan, och det var väl typ bra.. Matte, samhäll och musikhistoria istället för balett :) på lunch rasten gick jag och några andra till 7eleven och köpte yoghurtglass :) Och efter skolan åkte jag och min klasskompis på föreställningsklädersjakt! Vi hittade tyvärr inte byxorna på h&m vi ska ha, men vi hittade det chock-rosa tyget vi ska sy tröjjor av! Nu ska vi bara hitta svarta skjortor så e våran outfit klar!
Nu måste jag vara lite duktig och plugga ekonomi... Vi har prov på torsdag, och jag har inte pluggat nåååånting.. Bra!
Men men, puss och kram <3
/agniislife

sorriie.. (a)

2011-04-25 / 20:23:24
Hejj!
Förlåt att jag har varit så extremt dålig på att blogga under veckan, men jag har inte haft internet, och sen när jag kom hem från fjällen ancände jag knappt mikn data, utan spenderade tid med min pojkvän istället :) Det är så mysit att vara med honom :)
På långfredagen var vi på bio och såg No strings attached. Den var rolig och riktigt bra :)
På själva Påskafton åkte vi först hem till pojkvännen och åt påskmiddag, och på kvällen åkte vi in till stan och såg Hair på stadsteatern. Den var jätte bra! Så sevärd!
Och idag var jag på en liten picknick med min förra klasskompis, det var så kul att träffa henne igen, det händer så sällan.. Och det är ju så skönt nu när det är varmt ute, äntligen är vintern förbi! Uppe i fjällen var det bara snö i backen, och knappt där, flera backar var avstängda, och runt om forsade det ner vatten i olika bäckar och åar :)
Här kommer en liten bild min kompis tog när vi i "gänget" (ett kompisgäng från grundskolan) var på en restaurang inne i stan :) De är de bäste kompisarna som finns!
Men nu ska jag se om det går nåt bra på tv :) kraam <3
/agniislife

Påsklov!

2011-04-15 / 19:21:42
Äntligen är det lov! :D Jag börjar lovet med att vara med min pojkvän i kväll, och vi ska ha pirates of the caribbean marathon! Det ska bli kul :P
Men i morron ska jag upp tidigt, för jag och min familj ska åka upp till fjällen.. Ska bli ganska kul, vi har ett eget hus, men nu när det äntligen blivit vår och att man ska tillbaka, det känns ju kul... Och jag har ingeet internet under veckan, så kan inte göra nåt inlägg då.. :/ Men men, skönt att komma bort från vardagen oxå!
Men jag åker tillbaka på torsdag, och är hemma själv tills söndag! Då ska jag vara med min pojkvän och antagligen träffa mina vänner!
Men nu ska vi kolla film!
Trevligt lov! kraamGlad Påsk!
/agniislife

Hair!

2011-04-14 / 21:05:55
Cool snubbe!
http://www.youtube.com/watch?v=BZlEqN7Jkvg
En utav mina favorit scener ur musikal filmen Hair! Han är så underbar! Varr tyvärr länge sen jag såg filmen, men på Påskafton ska jag och min pojkvän gå och se den nya svenska variationen av den! Längtar sååå! :D
kram
/agniislife

Mys väder idag och inlägg som inte funkar..

2011-04-14 / 16:20:55

Hejj!  Det  förra  inlägget  fick  fnatt,  så  jag  försöker  på  nytt..

Idag slutade jag tidigt, klockan 12 som varje torsdag :) Men hip hop gänget repade ett tag, och det börjar se riktigt bra ut! och sen åkte vi till h&m i stan och hittade fusk-jeans som vi ska ha på våran föreställning! :) Deet kändes så bra, för nu har vi bara 4 veckor kvar att sätta kläder, smink och dansen!
Men sen när jag kom hem hann jag träffa mormor och morfar, och efter dom hade åkt, åkte vi till våran sommarstuga (pytte liten stuga!) och kollade läget :) Men på vägen dit skulle vi byta däck på bilden, men det tog sån otrolig tid! det var kö heeela vägen-.- Men gillar dock vädret som var idag! :D
Men nu har jag precis kommit hem igen, och snart ska jag upp och äta.. Pommes frites!! Älskar pommes! Skulle kunna leva hela mitt liv med att bara äta det! Och choklad förståss :P
Och snart är det loooov :D Och jag ska åka skidor halva lovet, och sen ska jag vara med min kära pojkvän :D tihi :)
Men byebye :)
/agniislife

Massor av dans

2011-04-13 / 23:15:10
Hejj :)
Idag har jag dansat ca 4,5 timmar.. Så jag är en aning trött nu.. Jag har dansat Jazz i morse i skolan, och sen har jag tränat med hiphop gruppen i nästan 2 timmar, och det gick faktiskt riktigt bra! :) Vi har klarat vår deadline tills på fredag, gjort minst halva koreografin! Och sen nu ikväll var jag och min bästa kompis på våran dans, typ show-jazz/dans repetoar :) Vi dansar med stolar och ska ha klackskor på oss! ska bli så kul att visa upp det sen i vår!
Nää men nu kanske man ska ta och sova så att man orkar med dagen i morron... Har matteprov, på geometri, så då är det väl ganska viktigt att vara utvilad! Och sen så kmr mormor och morfar till oss på eftermiddagen :)
kraam och god natt :)
/agniislife

Eifelltornet i somras :)

2011-04-12 / 23:27:21
/agniislife

Gratis Ben & Jerry glass och föreställning!

2011-04-12 / 22:08:39
Shoo!
Idag hade vi ingen samhällskunskap, min lärare var sjuk.. Men jag fick ett tips av en kompis att de gav ut gratis Ben & Jerry glass på platan! Så jag och några andra från klassen drog dit! Man fick en liten bägare med glass, och vi hämtade 2 gånger :) första gången tog jag deras nya (kmr inte ihåg vad den heter) och andra gången tog jag Phis food :) Riktigt gott var det! Tack för håltimmen! Men sen var vi tvungna att springa tillbaka till tabanan och skolan för att inte komma försent till baletten :P
Sen dansade jag och mina kompisar hiphop och sen träffade jag en annan kompis och vi gick och fikade :) Det var jätte trevlig och sen åkte jag för att träffa min mormor och min 1åriga kusin för att kolla på hans stora systers uppträdande i skolan :) Hon är såå duktig!
Nu har jag precis tittat på desperate housewives, men jag tycker inte det är så bra..
Nu ska jag försöka få tag på min pojkvän och va lite social med honom :)
Här kommer en bild från i somras när jag och mamma var i Paris :)
C ya :)
/agniislife

hellu :)

2011-04-12 / 08:49:30
Så! Då bär det av till skolan igen då.. men e en ganska okejj dag: matte, lunch, samhäll, balett. Och efter baletten ska jag och några kompisar fortsätta på våran hiphop dans som vi har satt ihop själva! :)
Efter det ska jag träffa en gamal klass kompis, ska bli jätte kul!
Men sen ikväll blir nog det bästa på hela dagen! Jag ska vara "kusin-vakt" åt min 1åriga kusin när min andra kusin (hon är 10) har en skolföreställning! :) ska bli så mysit att få träffa dom igen :)
Men nejj nu är det dags att dra så jag hinner med tbanan..
hejjdå!
/agniislife

Det här är jag :)

2011-04-12 / 00:07:58
/agniislife

Första inlägget någonsin!

2011-04-11 / 23:59:10
Tänkte att det var dags att starta en liten blogg nu om mig. Och just idag tyckte jag det va extra kul att stara en, 11 april betyder såå myycket för mig!
Shoohoo så läge tills jag har nåt mer att skriva om :P
/agniislife

Välkommen till min nya blogg!

2011-04-11 / 23:54:21

/agniislife
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!