Nagelfixar dax!

2011-06-30 / 21:49:46
Hejj :)
Jag brände mig idag på stranden :( både näsan och armarna... skit oxå! :( Fast jag har blivit ganska brun, så det för inte så mkt :P
På dansen snurrade vi som vanligt jätte mkt, och sen gjorde vi en liten dans, och då brände jag sönder halva stortån på golvet :'( Fan va det sved! :o
Men nu ör jag hemma och fixar naglarna framför tven :) Så det känns som en ganska najjs dag, även fast jag brände både näsan och tån :P
Puss och kram <3
Agnes
/agniislife

Ut och bada!

2011-06-30 / 12:10:25
Hejj!
Nu ska jag och älsklingen åka och bada! Ska bli såå skönt :D
Mkt fint.. ;)
Puss och kram  och ha det skönt i solen! <3
Agnes
/agniislife

Psst..

2011-06-30 / 00:07:32
(Fighting Gravity va bra, cool grejj, men trodde dom skulle va bättre.. :P)
Puss <3
Agnes
/agniislife

Idag blev det..

2011-06-30 / 00:02:33
.. Bad med P!
Hejj :) Har haft en riktigt bra dag idag! Jag och P va på stranden och badade idag, och även fast jag fick kallsupar hela tiden, så va det jätte kul! :D Vi ska bada i morron oxå ifall vädret tillåter :)
Sen åkte jag iväg och dansade. Det e kul, men guuud va vi snurrar heeeeela tiden! Blir så yr så jag mår illa! Och sen sitter jag på tbanan i 20 min, och det blir ju inte bättre... Så när jag kmr hem är jag jätte trött och illamående... :( Så hade ingen aptit ikväll, men fick i mig 2 påsar popcorn xD
Nu kollar jag på America got Talent och väntar på att jag ska bli trött så jag kan få sova.. :P
Nu ska Fighting Gravity uppträda, och de verkar fett coola!
Så c ya!
Puss och kram <3
Agnes
/agniislife

Dans dans dans!

2011-06-28 / 22:22:20
Tjo! :D
Har dansat i dag :) Och varit på  picknick med våra kompisar :) Jag har fett mkt träningsverk från gårdagens dansklass.. Och kmr ha ännu mer i morron :P
I morron ska jag och P förhoppningsvis åka och bada, om vädret tillåter :P och om jag får tag på P.. Så P om du ser det här, ring mig, okejj? :P
Nu ska jag äta pannacotta och se nån film, vet inte vilken dock :P
Puss och kram <3
Agnes
/agniislife

Extreeemt dålig uppdatering!

2011-06-27 / 12:10:51
Hejj!
Sorry för den låga uppdateringen.. Jag har varit hos P hela tiden, och deras internet har knappt funkat... Men nu är vi hos mig ^^
Dock ska vi åka iväg så fort som möjligt, min mamma fyller 50, så vi ska fira henne på vårat "landställe", så vi har liiite att fixa med...
Så hejjdå :)
Puss och kram <3
Agnes
/agniislife

Glad midsommar!

2011-06-24 / 13:42:15
Hejj!
Och glad midsommar! Just nu är jag hos P och väntar på att några av våra kompisar ska komma hit. det ska bli riktigt kul att fira midsommar med dom :D Vi ska grilla och sen ev. bada sen :) Och så ska vi äta pannacotta med jordgubbar som jag och P gjorde igår! Vi tjuvsmakade en förut, och den blev riktigt bra!
Får se om jag ev. gör som traditionen säger, gå ut och plocka 7 olika blommor och lägga under kudden. Då ska man drömma om den man ska gifta sig med (a)
Har inte gjort nån blomsterkrans, så tygblommor får duga ;)
Puss och kram <3
Agnes
/agniislife

Mot jobbet!

2011-06-23 / 11:31:45
Hejj!
Ska alldeles snart cykla iväg i regnet till jobbet för sista gången för tillfället. Kanske ska hjälpa till lite senare i sommar, men just nu e det sista dagen! Så skönt!
Sen ska jag hem och packa i ordning det sista innan jag åker till P, och ska ev. förbi nåra kompisar på vägen, vi får se hur jag gör!
Så här snygg (nerdrogad..) ut ser man ut när man ska jobba i trädgårdar1 x)
Men nu ser det ut som att det har slutat regna, så de e kanske bra att dra nu.. :P
Puss och kram <3
Agnes
/agniislife

Irriterad...

2011-06-23 / 00:10:58
Hejj.
Idag är en sån dag jag e irriterad på allt. Har tröttnat på jobbet, men det e sissta dagen i morron.. Ska bli skönt att få pengar och va ledig! Ska äntligen få träffa P i morron! Känns som en evighet sen i måndags...
Nää nu ska jag sova av mig irritationen så jag pallar med morrondagen.
Sov gott, puss och kram <3
Agnes
/agniislife

Gonatt

2011-06-22 / 00:17:21
Ojj va klockan blev mkt! Fan då, jag som hade tänkt lägga mig tidigt ikväll.. Iaf innan 12.. jag ska ju jobba i morron igen.. Och det e inte lätt med trädgårdsarbete! Fy vad trött jag e när jag kmr hem!
Men i morron ska jag orka träffa en klasskompis oxå! Så nu ska jag sova!
Puss och kram och sov gott <3
Agnes
/agniislife

Asså man kan faktiskt gå vilse..

2011-06-20 / 20:43:22
Hejj :)
Tänkte skriva lite om Riga :)
Vi lyckades faktiskt gå vilse, mamma och jag. Det har aldrig hänt förut.. Och ändå gick vi med kartan i handen... Hur lyckas vi?
Jo vi var inne i ett shopping center, Origo tror jag det hette, och vi gick ut i fel ingång, så vi kom till ett område som vi aldrig trodde vi skulle få se. Det var ett riktigt skumt område, känndes nästan som på film :P Folk som sålde olika laddare och gamla telefoner och annat konstigt i fönstrerna... Det kändes lite konstigt.. Och vi hittade inte där ifrån. Och det regnade... Men tillslur hittade vi ett par som inte såg så skumma ut, så vi frågade dom hur man kom till Gamla Stan. Men de kunde inte engelska.. Men vi lyckades göra oss förstådda och dom visade oss vägen till Gamla Stan där vi fikade! (Fast i Gamla Stan är typ alla hus nyrenoverade.. Så speciellt gammalt känns det inte, inte som i Stockholm :P)
Så här otroligt fint var det inrett på Cafét!
Det ljusa på bilden är ljusblått.. Gräsligt fult var det.. Men dom hade goda bullar med valmofrö i med choklad ovanpå!
Sen tog vi spårvagn tillbaks till båten, vi va heelt genomblöta! Och spårvagns-stolarna var hårda...
Ska skriva om marknaden en annan dag ^^
Puss och kram <3
Agnes
/agniislife

Hemma :D

2011-06-19 / 16:49:52
Hejj!
Jag kom precis cyklat hem från P i regnet, men ska bara va hemma en liten snabbis, för jag och P ska iväg på en gratis konsert där bl.a. Mustasch spelar! Så har inte alls tid att sitta här, duchsen och matlagning väntar! 
Så jag får berätta om Riga en annan dag i veckan! Förhoppningsvis i morron :) Men här är en bild på mig på en marknad vi var på, och vi köpte smultron i mugg!
Nu måste jag dra!
Puss och kram <3
Agnes
/agniislife

Mot Riga!

2011-06-16 / 14:45:02
Hejj då nu åker jag till Riga! Blir inge mer inlägg nu, så Hejj då  ses på lördag :D
Puss och kram <3
Agnes
/agniislife

15 Juni

2011-06-15 / 20:49:13
Hejjsan :)
Nu sitter jag framför tven och kollar på Klockan åtta hos stjärnorna och fixar naglarna. Idag har jag varit och träffat hon som jag ska jobba hos, och jag ska jobba några timmar redan i morron!
När jag hade varit och snackat jobb cyklade jag hem till P :) Det var jätte kul, vi flumdansade bugg :) men sen fick jag hicka :( och den ville nästan inte försvinna! Jag åker ju till Riga i morron, och P sa åt mig att fota mkt, så jag fick låna hanns kamera :D Så nu kmr jag fota mkt :)  Med mig på resan kmr jag oxå ha en gosedjurs kanin som heter Rufus som jag fick av P förra sommaren, och en bok jag lånade av honom oxå :) Det känns ju nästan som han e med då ;)
Nää men om man kanske ska börja packa nu? Eftersom jag inte e hemma i morron :P Funderar oxå på att ringa till P.. Men det blir nog ett sms.. :P
Puss och kram <3
Agnes
/agniislife

Check-lista och årets första självplockade jordgubbe!

2011-06-14 / 19:22:39
  1. Extrem huvudvärk
  2. Bokad resa
  3. Sommarjobb fixat
  4. Saknar P
  5. Bra program på tv
Hejj.
Hatar vädret.. Förutom att det är tråkigt så får jag ont i huvudet av det.. Åsk-huvud.. Men ingen åska har kommit än.. Antingen så kmr den dra förbi, eller så kmr värsta åsk-vädret. Oavsätt vilket så kan det få komma nu så att huvudvärken försvinner!
Jag och mamma åker iväg på en kryssning till Riga på torsdag och kmr hem på lördag. Så då blir det inget bloggande. Men i morron ska jag väl hinna skriva nåt efter packningen! :)
Jag har äntligen fått ett sommarjobb! Jag ska rensa ogräs och klippa buskar x) och ta hand om en bebis på 4 månader! :D Ska träffa henne i morron, och förhpppningsvis kan jag börja jobba redan på torsdag nåra timmar innan jag och mamma åker iväg :) Hellst ska trädgården va snygg till midsommar, men tveksamt om jag kmr klara det.. Men en bit på vägen ska jag väl kunna klara av! :)
Min älskade P är på Linking Park konsert! Lite avis e jag.. Fett kul att få se dom live! Jag saknar P.. Vi har iaf varit med varandra igår.. Men det e så tomt utan honom vid min sida.. Men han finns alltid i mina tankar och i mitt hjärta!!
Och nu till dagens höjdpunkt av att ha suttit och degat i soffan hela dag! 2 riktigt bra program går ikväll! Först 20:00 kmr The Mentalist på 3:an, och sen klockan 21.00 kmr So You Think You Can Dance på 5:an! Mina absoluta favorit program!! :D
Nu ska jag äta en jordgubbe från vårat landställe och vänta på att klockan ska bli 8 ;)
Här är en knas bild på mig från i våras ^^
Puss och kram <3
Agnes
/agniislife

Nattii

2011-06-13 / 23:42:56
Ushh va trött jag e! Villl dock inte gå och lägga mig, är inge mysit att sova själv.. Jag sover så gott brevid P, jag känner mig så trygg då.. I morron ska bara bli en slappa dag, eller hitta på nåt med mamma, typ växla pengar. Vi ska åka på en kryssning till Riga på torsdag! :D
Funderar på om jag orkar läsa Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann! Har börjat läsa i den, och den verkar rolig! Kan va bra att läsa en rolig bok efter den jobbiga jag precis läste, Pojken som kallades Det.
Ussh den va inge kul... :(
Nu ska jag iaf smsa lite medmin älskling, för det orkar jag iaf :D
Puss och kram <3
/agniislife

Kvällsdopp i solen

2011-06-12 / 21:53:04
Hejj :)
Nu har vi kommuit hem från vårat kvälls dopp och e lite lagom småkalla :P
Nu ska vi kolla på nån film! Undra vilken bara... :)
Sov gott
Puss och kram <3
Agnes
/agniislife

Muffins och bullar!

2011-06-12 / 19:44:11
Tjojjsan!
Idag har varit en riktigt seg dag, blev sent när vi grilla igår, så blev sovmorron till halv 1, och sen åkte till P och grillade. Och nu sitter jag med P och hanns föräldrar och ska fika med både nybakta bullar och muffins! Sen blir det kvällsdopp i sjön!
Puss och kram
/agniislife

Lalalala

2011-06-11 / 16:20:24
Hejj!
Nu har jag och P precis kommit in från våran lilla picknick! :) jätte mysit att va utei solen med honom :) Så här fin blir man av att ha sovit i gräset en timme oxå x)
Nu ska jag gå upp och hjälpa P med fixet inför middagen, vi ska grilla med nåra kompisar!
Puss och kram <3
/agniislife

Natti :)

2011-06-11 / 01:08:04
Nu är det dags att sova! Är dock inte ett dugg trött efter mitt lilla hemmaspa :P Det var huur skönt som helst och jag känner mig så fräch! ;) Nu ska jag bara kolla klart på Love Actually och sen ska jag sova! Ska ju ha picknick med P i morron, så har lite att fixa :) Chokladdoppade jordgubbar och sånt ;) och idag har jag bakad 26 muffinsar. Undra om jag ska ta med alla... ;)
Men jaja, nu väntar sängen! Puss och kram och sov gott! :) <3
/agniislife

Sommarlov!!

2011-06-10 / 15:50:49
ÄNTLIGEN har jag fått sommar lov! E så skönt och nu sitter jag bara hemma och gör ingenting, eller jo, kollar på tv :P Men jag ska snart börja städa.. Kul start på lovet, men mina kompisar kommer över och grillar i morron, och tröttnar vi på att vara ute är det ju bra om man kan va inne oxå :)
Men sen ikväll ska jag ha ett litet hemma spa! Är hemma själv och det ska bli sååå skönt!
Nu ska jag börja fixa, ska baka muffins oxå, jag och P ska ha picknick i morron ^^  så måste iväg och handla nu :)
C ya :) och har kommer en liten bild på mig från idag :)
Puss och kram <3
/agniislife

Sol och bad

2011-06-09 / 23:44:27
Tjenahejjsan!
Idag har varit en mysig dag! Köpt 50 års pressent, ätit lunch hos mormor och morfar och sen åkt till P. Vi hade årets första bad i värmen i min nya bikini! :D Sen gick vi tillbaka till P och låg och solade på hanns baksida ett tag. (Tror nog att jag slummrade till ett tag, men hoppas inte det, för då får P rätt igen... :P)
Nu borde jag gå och lägga mig, har ju trotts allt skolavslutning i morron, och måste upp tidigare för att duscha och hinna fixa mig klar innan jag kmr till skolan tidigare för att städa ur mitt skåp.. :P Men sen har jag sooooommar lov!! :D Ska försöka få in en bild i morron oxå, men nu mååste jag sova! Sov gott! <3
/agniislife

Hejj!

2011-06-08 / 19:46:47
Idag har varit en rolig dag trotts regn.. Var ju på min lillebrors skolavslutning, och även min kompis var där med sin lillebror. Så vi gick runt och hälsade på våra gamla lärare! :D Det va kul att få träffa dom igen.. :)
Sen åkte jag min mamma och mina lille bror in tillstan och kollade på Kung Fu Panda 2. Den var rolig faktiskt! Kul att se en film som inte e så vuxen.. Utan verkligen en barn film! Sen fikade vi, gick runt ett tag och sen åt vi på en grekisk restaurang :) riktigt bra avslutning på dagen! Nu sitter jag bara och degar och det e så skönt! Jag är ledig i morron oxå! Ska egentligen städa ut mitt skåp, men det tar inte ens 5 min, så jag ska åka liiite tidigare på fredag innan skolavslutningen och fixa det :P
Nu ska jag ringa P och sen ska jagdega lite mer!
Puss och kram <3
/agniislife

Skolavslutning!

2011-06-08 / 08:35:39
Hejj!
Inte min egen skolavslutning som jag ska på idag, utan min lille bror! Så nudrar jag iväg till min förra skola!
Kraam <3
/agniislife

tralalalalaa..

2011-06-07 / 00:33:50
Shaa..
Sämsta uppdateringen på länge asså.. Sorry..
Har varit med P sen i torsdags.. :) Vi har grillat med några vänner, varit i Kista och jag köpte bl.a. en bikini och en klänning som är jätte fiin! Sen har vi varit och firat våran kompis, solat, kollat på film och idag var vi inne i stan.
Idag var det ju dels Nationaldagen, men även restaurangernas dag. Slottet var öppet, så vi gick omkring och kollade på alla rummen som e där, guud va stort det är! Och när vi va inne i slottet kom plötsligt Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel gående. Det  var ju lite kul att få se dom, framförallt när det var i slottet :) Sen när vi hade ätit var det en liten parad, och då kom 2 vagnar, den ena med Kungen och Drottningen, och den andra med alla prinsar och prinsessor. Så idag har varit en mycket rolig dag! Hela den här ledigheten har varit jätte bra. Jag och P har varit med varandra hela tiden förutom några timmar på dagen igår då jag var hos en kompis och bakade glassmuffins. Dom blev fett goda! Och det är precis vad det låter som, muffins med glass i :) Och så här blev dom:
Men nu måste jag sova! Har ju trottsallt skola i morron.. Iof blrjar jag 1 och slutar 3... Men ändå, känner mig trött.. puss och kram och sov gott <3
/agniislife

Boppa!

2011-06-02 / 00:56:01
Hejj!
Min arm gör ont.. Förbannade jävla fästing-spruta! Känns som att jag har ett stort blåmärkte i armen, som om nån har slagit till mig.. Kan inte röra armen utan att det gör ont... :( Som tur är kom det för nån timme sen, jag har varit hos mormor och morfar idag, och jag och mina kusiner (ena 7år och andra snart 2) har hoppat stutsmatta! plutt kusinen kan inte säga "hoppa", så han säger "Boppa!" Det var jätte roligt! Men han håller antagligen på att få vattkoppor.. Stackars liten!
Men sen kom jag lagom hem till Grey's Anatomy med en påse popcorn!
Nu ska jag snart sova, ska träffa nåra kompisar och grilla i morron :) får se om det blir nåt inlägg.. :P
puss och kram och god natt :) <3
/agniislife

Nattinatti

2011-06-01 / 00:48:06
Hejj tröttisar!
Tänkte bara säga godnatt, i morron ska jag ta färstingspruta.... Blääää hatar sprutor vill verkligen inte.... :S
Sen ska jag träffa mormor och morfar och på kvällen ska jag träffa 2 danskompisar! :D ska bli kul!
Sov gott! :) <3
/agniislife
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!